home  > klimaatverandering  > berichtgeving  > videos

Andere video's over het klimaat

Het beeld over het klimaat en CO₂ wordt vooral bepaald door politici, milieu-activisten en media. Toch zijn er gelukkig interessante video's op Youtube die een beter beeld geven

Klimaatverandering is een belangrijk onderwerp, waarbij het beeld vooral wordt bepaald door politici, milieu-activisten en media. Bovendien hebben sommige bedrijven grote financiële belangen bij veel van de voorgenomen maatregelen. Maar wat zeggen wetenschappers en andere deskundigen over klimaatverandering? Bevestigen zij degenen die zeggen dat mensen de aarde catastrofaal warm maken?

Professor Richard Lindzen, een atmosferisch fysicus van MIT (Massachusetts Institute of Technology) en een van 's werelds meest toonaangevende klimatologen, vat de wetenschap achter klimaatverandering samen (Nederlands ondertiteld).

De volgende twee video's zijn van de organisatie Climate & Energy Realists of Australia (A Saltbush Shed meeting place). De eerste gaat over CO₂: geen vervuilende stof, maar de basis voor al het leven op aarde.

En deze video: There is no climate crisis -- just climate alarmism.


< Vorige Gewijzigd: 28-03-2024 Volgende >